Steun onafhankelijk onderzoek

Waarom is gezond en duurzaam voedsel vaak niet de voor de hand liggende optie? Die vraagt houdt ons bij stichting Questionmark bezig. Als onafhankelijke denktank bepalen we zelf hoe we die vraag onderzoeken. De onderzoeksmethodes en -resultaten publiceren we in samenwerking met partners, zodat ze zoveel mogelijk gezien en gebruikt worden. De groep die we willen bereiken en in beweging krijgen zijn de meest machtige besluitvormers in het voedselsysteem. Denk aan besluitvormers bij voedselproducenten en -retail, de overheid en in de media.

Het werk van Questionmark heeft concrete invloed op het debat over een duurzamer en gezonder voedselaanbod. Onze rapporten leiden tot discussie in de media en tot moties in de Tweede Kamer. Maar belangrijker nog: supermarkten en voedselproducenten gebruiken onze analyses en aanbevelingen direct voor het doorvoeren van maatregelen die leiden tot verbetering.

Ons werk wordt mogelijk gemaakt door donaties van mensen die zich, net als wij, afvragen waarom gezond en duurzaam voedsel nog niet de standaard is. Met uw steun blijven we er naar streven dat mensen gezond leven, op een gezonde planeet, met respect voor mens en dier.

ANBI

Of maak uw donatie over op onze bankrekening: NL43 TRIO 0254 8208 83. Uw gift is aftrekbaar van de belasting.

Blijf op de hoogte van ons werk.

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Wil je meer weten over Questionmark?

Lees meer