Blog  ›  Questionmark geeft de duurzame consument een stem met Green Voice.

Questionmark geeft de duurzame consument een stem met Green Voice.

28 sep. 2016

Zelfs de beste onderzoekers hebben soms wat hulp nodig. Onze expertise ligt bij het onderzoeken van producten op duurzaamheid en gezondheid, maar de mening van bewuste consumenten is voor ons ook heel belangrijk. Het bedrijf Epiphany is heel goed in het onderzoeken van consumentenbehoeften en daarom slaan we de handen ineen! Met een simpele online vragenlijst wordt de eerste stap gezet naar een consumentenpanel genaamd “Green Voice”. Via dit panel kunnen duurzame consumenten op een toegankelijke manier laten horen wat hun belangrijkste thema’s zijn binnen duurzaamheid en gezondheid. De stem van duurzame consumenten zal middels Green Voice worden gehoord door voedselproducenten, retailers en journalisten. Gebruikers van de Questionmark website worden na een korte vragenlijst uitgenodigd om deel te nemen aan Green Voice.

Wat kan Green Voice voor jou betekenen? 

Een deelname aan Green Voice heeft eigenlijk alleen maar voordelen:

  • Door al onze stemmen te bundelen valt jouw mening niet weg tegenover de geoliede massacommunicatie van voedselproducenten en retailers.
  • De kans om jouw kennis over duurzaamheid en gezondheid te delen en ontplooien.
  • Praat mee over onderwerpen die jou interesseren, storen of nieuwsgierig maken .
  • Maak samen met ons Nederland een stukje beter; een stukje duurzamer en gezonder.

Vind jij het belangrijk wat er met jouw voedsel gebeurt, en wil je jouw stem ook laten horen? Doe dan mee, en word onderdeel van Green Voice! >> Schrijf je in <<

 

Wat doet Questionmark met jouw antwoorden en vragen?

  1. Productontwikkeling: voor ons is het heel belangrijk om onze producten en informatie af te stemmen op wat consumenten eigenlijk willen weten en in welke vorm ze informatie willen krijgen. Dus jouw input wordt gebruikt om onze website en apps verder te ontwikkelen, en om bijvoorbeeld te bepalen welke productcategorie aandacht van onze onderzoekers verdient.
  2. Aandacht vragen in de media: met de meningen die we ophalen via Green Voice kunnen we de stem van consumenten die waarde hechten aan een duurzamere wereld duidelijk laten horen. Deze stemmen worden eigenlijk nog nergens echt bij elkaar gebracht. In de toekomst kunnen journalisten wellicht ook vragen inbrengen waarover ze graag de mening van bewuste consumenten willen weten.
  3. Bedrijven informeren of aanspreken: de mening van bewuste consumenten zullen we ook gebruiken om het voor bedrijven nog relevanter en urgenter te maken om duurzamere en gezondere producten te maken en te verkopen.

Wat doet Epiphany?

Epiphany voert onderzoek uit naar producten, merken en consumenten met de nieuwste methodes en technieken. Ze gebruiken o.a. spelelementen om gebruikers een betere ervaring te geven. Ook analyse en advies op basis van de onderzoeksresultaten horen tot het specialisme van het bedrijf. Met keuze uit meer dan vijftig toepassingsmogelijkheden zorgt Epiphany ervoor dat het leuk, snel en simpel is om mee te doen aan GreenVoice.

Epiphany werkt belangeloos mee aan het Green Voice initiatief van Questionmark.

Praat mee met Green Voice

 

Green Voice

Lees meer over het consumentenpanel