Impact  ›  Telesuper biedt inzicht in gezondheid

Telesuper biedt inzicht in gezondheid

19 mrt. 2018

Telesuper is een online supermarkt voor o.a. kinderopvang en bedrijfskantines. Door de gezondheidsscores van Questionmark in de webshop op te nemen, kunnen patiënten van zorginstellingen en kleine kinderen op kinderdagverblijven een gezonder voedselaanbod krijgen.

QM intelligence, de not-for-profit dochter van Questionmark, levert de verrijkte productdata. Klanten van Telesuper herkennen de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de gezondheidsinformatie bij het bestellen van hun boodschappen aan het logo van stichting Questionmark. Zo wordt het met Questionmark data voor heel veel organisaties in de kinderopvang, zorg en het bedrijfsleven eenvoudig om gezonde producten te bestellen en te serveren aan hun klanten.

De productinformatie van Questionmark kan makkelijk gedeeld worden met andere websites. Daarom worden online supermarkten benaderd om de producten in hun webshop te verrijken met informatie over gezondheid en duurzaamheid. Hiermee bieden zij hun klanten hulp bij het maken van een gezonde keuze. De informatie van Questionmark bereikt zo ook doelgroepen buiten haar eigen bereik.

Schrijf je in voor de Questionmark nieuwsbrief